SKO Inspiratiesessie
SKO | Inspiratie | SKO Inspiratiesessie

SKO Inspiratiesessie

Na een lange Corona periode gaan we inmiddels weer de goede kant op. De één heeft deze periode weer anders meegemaakt dan de ander. Wat we hebben gezien is dat we in staat zijn om flexibel te zijn en creatief te denken. Daar zijn we hartstikke trots op!

Nu we stap voor stap meer terug kunnen gaan ‘naar het oude normaal’ vonden we het belangrijk om elkaar weer te fysiek te ontmoeten, onder het genot van een hapje en een drankje. Een moment om weer eens goed bij te praten, met het hele team. Daarom hebben we (geheel coronaproof) een inspiratiesessie georganiseerd in Stadstheater De Bond in Oldenzaal voor het hele team van SKO. Tijdens deze middag en avond hebben we elkaar geïnspireerd, geïnformeerd en gemotiveerd.

De gouden overwinning van het Nederlands rolstoelbasketbal team in Tokyo!

We zijn de avond gestart met de komst van bondscoach van het Nederlands rolstoelbasketbal team Gertjan van der Linden en rolstoelbasketbalster Cher Körver. Na de prachtige gouden overwinning in Tokyo op de paralympische spelen, kwamen ze vol trots de gouden medaille tonen. Samen met de ambassadeurs van Sitness (SKO, Flokk, Arboned en Vepa) hebben we een cheque van €5000,- aan Stichting Ben aangeboden voor deze top prestatie.  

Met bijzondere gasten zoals de band ENORM (bekend van de videoclip UP, die speciaal voor de rolstoelbasketbal dames is gemaakt), singersongwriter Leon Moorman, de burgemeester van Oldenzaal, Patrick Welman en cabaretier Thijs Kemperink hebben we de avond een prachtige invulling gegeven. 

We vinden het van belang om te blijven inspireren, als team zijnde. We blikken daarom graag nog even met je terug.

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking