Nysingh
SKO | Projecten | Nysingh

Nysingh

Projectinrichting voor: Nysingh Utrecht

Betreft: Turnkey inrichting: van ontwerp en conceptontwikkeling tot aan realisatie 

Ontwerpen: SKO ontwerpstudio


SKO-5891 Nysingh Utrecht
SKO-5877 Nysingh Utrecht

Het pand aan de unieke locatie, gebouwd in 1873, vroeg om een niet doorgaans standaard kantoorinrichting.

Door gebruik te maken van producten, welke zich kenmerken door natuurlijke rijke materialen, geeft dit het gezicht welke goed aansluit bij het karakteristieke pand. De bovenverdieping is ingericht in enkele en duo kantoren voor vergaderen en (individueel/geconcentreerd) werken. Om toch een geheel te creëren over de verdieping is er een doorlopen carpet gelegd van Desso&Ex waar de zit/sta werkplekken zijn gepositioneerd. Om toch ook de geschiedenis van het pand op deze etage terug te laten komen hebben we bij de ontvangstzone een wand geheel voorzien van oude paneeldeuren welke in een unikleur zijn gelakt.

De bovenste etage, de zolder van het pand, is geheel open gelaten. De spanten van de verdieping zijn zichtbaar en tonen de geschiedenis van het pand. Op deze etage staan ontmoeten en (samen) werken centraal. Deze etage is split level opgebouwd. Op het hoge gedeelte is de lunch en ontmoetingszone gesitueerd. Als contrast is er bewust gekozen voor een strakke keuken voorzien van een eiland in de kleur zwart. De unieke eiken tafel, welke in samenwerking met Kringloopbedrijf De Beurs is gemaakt, maakt het mogelijk met collega’s te lunchen maar ook (informeel) te vergaderen.

Circulaire tafel

Bij kringloop De Beurs worden veel oude massief eiken meubelen gebracht. Medi, werkzaam als timmerman in de werkplaats van kringloopbedrijf De Beurs, maakte hiervan een prachtige nieuwe massieve tafel. Medi had in zijn thuisland Iran een timmerbedrijf en woont nu in Nederland als vluchteling. Er zijn 10 oude tafelbladen verwerkt in deze tafel.

 

Op zoek naar een projectinrichter? Neem contact met ons op

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking