SKO trots op videoclip voor rolstoelbasketballers -
SKO | Nieuws | SKO trots op videoclip voor rolstoelbasketballers

OUT NOW ✘ UP bekijk deze speciale videoclip!

We zijn supertrots op het muzieknummer UP! Een speciale samenwerking tussen de Nederlandse band ENORM en de Nederlandse rolstoelbasketbaldames op weg naar Tokio.

What goes down, will come up”

Toen wij met SKO in 2019 begonnen als hoofdsponsor van de Nederlandse rolstoelbasketballers, hebben we samen een actieplan Sitness (met als doel heel werkend Nederland gezond en vitaal). gemaakt samen met de sporters en begeleiders van het team, met als absolute climax de Paralympics in Tokio 2020. Van die climax in Tokio kwam vanwege Covid 19 niets terecht en de Olympische Spelen en de Paralympics worden nu in augustus 2021 toch gehouden, maar zonder publiek.

Begin april zat ik zelf een aantal weken in quarantaine. Tijd om na te denken dus. Mijn goede vriend en leadzanger van muziekband Enorm, Eric ten Bos, stuurde mij een aantal ruwe nieuwe tracks uit de studio, om feedback op te geven. Ik luisterde één van de tracks genaamd Up en dacht, dit is echt goed en voelde direct een verbinding tussen de band Enorm en de rolstoelbasketballers en paralympiërs. Een idee was geboren!

De volgende dag appte ik de song door naar de bondscoach van de rolstoelbasketbalploeg Gertjan van der Linden en de teammanager Toine Klerks en deelde mijn idee. “Wat is dit voor band, het lijkt wel Coldplay, wat gaaf”, zeiden de teammanager en bondscoach. Ze waren gelijk super enthousiast over het initiatief. Daarna belde ik Eric en vertelde mijn idee. Ook hij was direct enthousiast en ik arrangeerde een afspraak tussen beide partijen.

We zijn nu drie maanden verder en vandaag is het moment van lancering van de videoclip en song. Ik ben heel erg trots dat we dit in deze korte tijd hebben klaargespeeld. Het is nog nooit eerder voorgekomen in de wereld dat een paralympische ploeg samen met een band hun eigen muziekclip hebben gerealiseerd!

Ik hoop dat iedereen zijn of haar motivatie uit dit nummer haalt, What goes down, will come Up! Iedereen kent pieken en dalen in zijn of haar leven. In de clip zie je dat de dames echt stoere meiden zijn met doorzettingsvermogen, dat vind ik zelf heel erg mooi. Ik heb al zoveel geleerd van dit team.

Luister, deel en like want zo doneer je automatisch voor het goede doel!

Robbert Nijhuis
Commercieel directeur SKO Groep en ambassadeur van Sitness

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking