WELL Building Standard: dit zijn de inrichtingsmogelijkheden met WELL
SKO | Over SKO | Well standaard

WELL building standaard

Dé internationale standaard voor gezonde gebouwen.

De WELL standaard wil de mensen in een gebouw op de eerste plaats te zetten. WELL biedt hiervoor een raamwerk voor het optimaliseren van de gezondheid en het welzijn van iedereen die het gebouw gebruikt. Bijvoorbeeld als medewerker of als bezoeker/gast.

Goed om te weten: SKO Projectinrichting is WELL gecertificeerd.

SKO wil mensen binnen een organisatie in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. SKO doet dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie, zodat mensen zich er prettig voelen en tot meer in staat zijn. De WELL standaard past perfect in deze visie.

Ruud Schoolderman
WELL AP

well ap

Aandachtsgebieden van WELL

Binnen de WELL standaard zijn er specifieke criteria voor een tiental aandachtsgebieden. Deze zijn: lucht, water, voeding, licht, beweging, thermisch comfort, akoestiek, materialen, geest en gemeenschap.

Binnen de criteria zijn een aantal eisen minimaal wil men het certificaat behalen. Er zijn ook aanvullende criteria waarmee men een certificering kan opwaarderen. Deze opwaardering leidt tot een zilver, goud of platinum label.

WELL implementeren in jouw organisatie?

Met WELL creëer je een gezonde werkomgeving voor de gebruikers van je gebouw. Wil je aan de slag met WELL of wil je er meer over weten? Ik vertel je graag hoe wij deze standaard toepassen in onze inrichtingsconcepten. 

Ruud Schoolderman
WELL AP

  • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
  • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
  • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
  • SKO Kantoor
  • Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

    Ja, ik wil meer weten over Sound Masking