WELL Building Standard: dit zijn de inrichtingsmogelijkheden met WELL
SKO | Over SKO | Well standaard

WELL building standard

Dé internationale standaard voor gezonde gebouwen.

De WELL building standard zet gebruikers van een gebouw op de eerste plaats. WELL biedt hiervoor een tiental (ontwerp-) principes om de gezondheid en het welzijn van de gebruiker te bevorderen.

Wij nemen de WELL principes mee in onze inrichtingsvoorstellen. 

SKO wil mensen binnen een organisatie in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. SKO doet dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie, zodat mensen zich er prettig voelen en tot meer in staat zijn. De WELL standard past perfect in deze visie.

Ruud Schoolderman
WELL AP

well ap

Aandachtsgebieden van WELL

Binnen de criteria zijn er een aantal minimum eisen om een WELL Bronze certificaat te behalen. Ook zijn er aanvullende criteria waarmee een certificering opgewaardeerd kan worden. Deze opwaardering leidt tot een Silver, Gold of Platinum level.

Deze producten en diensten zijn gemaakt op basis van de WELL principes

WELL werkbelevingstest

Met de WELL werkbelevingstest krijg je inzicht in de fitheid van je organisatie. De test dient bovendien als nulmeting om inrichtingsvoorstellen op te baseren.

Sound masking

Sound Masking zorgt ervoor dat storende geluiden wegvallen waardoor medewerkers minder worden afgeleid en geconcentreerder kunnen werken. 

Respira

De Respira is een kleine plantenwand voor thuis of op kantoor, die de lucht op een actieve en gezonde manier filtert en bevochtigt.

WELL implementeren in jouw organisatie?

Met WELL creëer je een gezonde werkomgeving voor de gebruikers van je gebouw. Wil je aan de slag met WELL of wil je er meer over weten? Ik vertel je graag hoe wij de WELL standard toepassen in onze inrichtingsconcepten. 

Ruud Schoolderman
WELL AP

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking