Oplossingen
SKO | Oplossingen

Oplossingen

SKO ontzorgt met oplossingen die verder gaan dan de inrichting van louter de werkplek. Wij richten ons op het verbeteren van de productiviteit en welzijn van de mensen. Wij helpen jouw duurzaamheidsambities te realiseren. Dit doen we op een manier waarbij je simpelweg betaalt per werkplek. SKO combineert deze oplossingen in een uniek servicemodel. Hierin staan diensten, circulaire inrichting en betalen per werkplek centraal.

SKO Projectinrichting Zit Sta Bureau

Get Fitter by SKO Servicemodel

Ons serviceconcept ondersteunt een circulaire economie waarbij duurzaamheid, flexibiliteit en ontzorgen centraal staan.

Wij doen dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van uw organisatie.

Lees meer >

Werkbelevingstest

Werk neemt een groot deel van je dagelijkse tijd in beslag en vaak is het lastig om ook op de werkvloer een gezonde leefstijl aan te houden. De werkbelevingstest heeft als doelstelling het werkplezier, tevredenheid en werkdruk te bewaken en de loyaliteit alsmede toewijding van medewerkers te verhogen. Neem deel aan onze werkbelevingstest en zet met één spreekwoordelijke druk op de knop een gezonde leefstijl in gang binnen je organisatie.

Duurzaamheidsstraat

In duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat SKO, met de ingebruikname van een eigen duurzaamheidsstraat, nog een stap verder.

Een nieuw leven voor gebruikte meubels, gerealiseerd door onder andere lokale mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer >

Interieurmanagement (IMS)

Wil je het inzicht en het beheer van je interieuritems verbeteren?

Wij bieden hiervoor alles wat je nodig hebt. Wij combineren digitalisering, professionele faciliteiten en circulaire kennis tot een totaalpakket.

Lees meer >

Ontwerp en co-creatie

Een inrichting die zit als een maatpak?

SKO doet dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van jouw organisatie. Wij willen organisaties “Fitter by SKO” maken. Dat creëren doen we zelf.

Lees meer >

Turn key inrichting

Behoefte aan een volledige (her)inrichting?

Ben je op zoek naar een onderneming die je kan helpen bij een volledige (her)inrichting? Een ondermening die verder kijkt dan enkel meubels maar ook meedenkt over de vloeren, muren en volledige afbouw? Met de Turnkey inrichting ontwerpen en realiseren wij meerdere disciplines binnen een project voor de klant.

Thuiswerken

Hoe gezond werk jij thuis?

De laptop kan mee naar huis. Maar dat geldt niet voor die ergonomisch verantwoorde stoel en dat beweegbare bureau dat op kantoor klaarstaat. Om de komende periode het thuiswerken zo vitaal mogelijk door te komen helpen we je graag met het inrichten van je ergonomische werkplek. 

 

Lees meer >

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking