Get Fitter by SKO servicemodel
SKO | Oplossingen | Get Fitter by SKO servicemodel

Get Fitter by SKO service model

Ons serviceconcept ondersteunt een circulaire economie waarbij duurzaamheid, flexibiliteit en ontzorgen centraal staan. SKO wil mensen binnen een organisatie in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Wij doen dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van uw organisatie. Mensen zijn namelijk tot meer in staat als ze zich prettig voelen in hun werkomgeving. Met ons servicemodel bieden we onze klanten de mogelijkheid om actief de productiviteit en het welzijn van alle medewerkers te vergroten.

Wij willen organisaties "Fitter by SKO" maken. "To fit" zien wij als een maatpak voor elke organisatie. Daarnaast staat fit voor stimuleren, duurzaamheid en "Fit for duty"; er klaar voor zijn uw werk optimaal te doen in een fijne omgeving.

Ons servicemodel bestaat uit diverse onderdelen. Samen vormen ze een totaalconcept waarmee wij onze dienstverlening afstemmen op uw wensen en uw ideale werkomgeving:

Get Fitter Services – Een breed scala aan diensten rondom de levenscyclus van uw werkomgeving. Van verse bloemen tot voedingsadvies en van binnenklimaat tot een CO2-scan.

Get Fitter regievoering en monitoring – Van fitheidsscan tot grondstoffenpaspoort. We geven inzicht in uw organisatie en werkomgeving zodat u kunt sturen op prestatie.

Operationele services – Van ontwerp op basis van co-creatie tot facilitaire diensten en de levering van kantoorartikelen. 

Inrichting en producten – We creëren een nieuw interieur of revitaliseren en hergebruiken circulaire producten.

Heb je vragen over ons servicemodel? Neem eenvoudig contact met ons op.

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking