Trebbe
SKO | Projecten | Trebbe

Trebbe

Project: Trebbe West, Nieuwegein

Betreft: Een nieuw inrichtingsconcept met multifunctionele plekken om te werken, elkaar te ontmoeten of te ontspannen

Ontwerp: SKO Ontwerpstudio in samenwerking met Beltman Architecten

Kernwoorden: Circulair kantoormeubilair, Modulair, Flexibel, Diverse overlegvormen

SKO Projectinrichting heeft tot in detail multifunctionele plekken gecreëerd om te werken, te ontspannen en elkaar te ontmoeten

Vanuit Beltman Architecten en SKO Projectinrichting is er een compleet concept ontwikkelt die aansluit bij de filosofie van Trebbe. Trebbe ontwikkelt, bouwt en beheert duurzame en gezonde leefomgevingen met aandacht voor aarde, maatschappij en mens. Waar zij vroeger alleen verantwoordelijk waren voor de bouwkundige werkzaamheden en het aannemen van werk, bieden ze nu complete huisvestingsoplossingen. Van ontwikkeling tot beheer. Van nieuwbouw tot renovatie en transformatie.

In diverse kantoren zijn er enkele en duo werkplekken geplaatst waar rekening is gehouden met de privacy van de mensen. Daarnaast zijn er belboxen en stilteruimtes gecreëerd waar men ontspannen en in alle rust kan werken. In diverse kantoren is er ruimte gemaakt voor overlegruimtes en vergaderzalen waarbij gebruiksvriendelijke AV middelen zijn toegepast. In het midden van het pand is een sfeervolle ontmoetingsplek gecreëerd en geheel uitgevoerd door de interieurbouwer van SKO. Deze centrale plek is multifunctioneel; je kunt elkaar ontmoeten, werken, lunchen of lekker ontspannen met een potje dart of tafelvoetbal.

Ook interessant

Wil je meer informatie over onze aanpak?

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking