Duurzaamheidsstraat
SKO | Oplossingen | Duurzaamheidsstraat

Duurzaamheidsstraat

In duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat SKO, met de ingebruikname van een eigen duurzaamheidsstraat, nog een stap verder. De duurzaamheidsstraat is opgezet met een aantal partners, waaronder een detacheringsbureau voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen kunnen we namelijk lokale mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzetten voor de revitalisatie van meubels.

Tweedehands kantoormeubilair

Social return

SKO hecht grote waarde aan het opnieuw inzetten van reeds gebruikte interieurproducten. Om dit te organiseren, beschikken we over unieke eigen faciliteiten en goed georganiseerde ketensamenwerking. Dit is samengebracht in onze eigen, unieke Duurzaamheidsstraat.

Hier worden mensen ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarmee we in onze projecten een gegarandeerde Social Return kunnen garanderen. Zo voorzien we in de duurzame ambitie van onze relaties.

Een tweede leven

SKO ziet bestaand interieur als grondstoffenbank en niet als afval. Aan de hand van ons interieurmanagement ontstaat er optimaal inzicht in de aantallen, kwaliteit en samenstelling van de producten en daarmee het circulaire potentieel.

Als ketenregisseur organiseert SKO alle activiteiten die samenhangen met het vermaken, herbestemmen of recyclen van bestaand meubilair. Dit gebeurt in samenwerking met diverse lokale kennis- en productiepartners. Gedreven door duurzaamheid en circulariteit produceert SKO zo minder afval, verlengen we de levensduur van producten en geven grondstoffen een tweede leven.

SKO Duurzaamheidsstraat
SKO Duurzaamheidsstraat

Minder afval en lagere kosten

Dankzij onze duurzaamheidsstraat bieden we onze klanten de mogelijkheid om hoogwaardige kantoormeubelen aan te schaffen tegen gereduceerde tarieven.

Naast het verlagen van de kosten dragen we samen ook bij aan een beter milieu. Gedreven door circulariteit produceert SKO zo minder afval, verlengen we de levensduur van producten en geven grondstoffen een tweede leven.

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking