Circulair inrichten? Bekijk onze circulaire inrichtingsoplossingen en cases
SKO | Inspiratie | Circulair inrichten

Circulair inrichten

Optimaal gebruik maken van wat er al is

Wil je in je bestaande of nieuwe kantoorinrichting de stap naar circulariteit maken? SKO helpt je om over te stappen naar een circulaire werkomgeving. We hebben oplossingen voor onder andere kantoor-, zorg- en onderwijsomgevingen en de overheid.

De mogelijkheden van circulair inrichten zijn vaak groter dan gedacht en is er op creatief en visueel gebied veel mogelijk. Een uniek en verantwoorde werkomgeving is zo eenvoudig te realiseren.

Felt-Tub-slider copy

Circulariteit: concreet en tastbaar met onze drie circulaire concepten

Met onze concepten brengen we circulariteit naar een hoger niveau. Circulariteit wordt zo concreet en tastbaar. Dit doen we met drie circulaire inrichtingsconcepten: nieuw meubilair, hergebruikt en gerevitaliseerd meubilair of pay-per-use.

Circulair inrichten met nieuw meubilair

SKO levert circulair meubilair van diverse meubelfabrikanten. We selecteren deze fabrikanten op duurzaamheid, circulariteit, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid.

De duurzaam ontworpen meubelen staan garant voor waardebehoud en hergebruik en vertellen vaak een mooi verhaal over hun eerdere leven(s).  

Refurbished meubilair: van afgeschreven tot nieuw leven

Refurbished meubilair wordt gemaakt vanuit een nieuwe manier van denken over hoe er met grondstoffen, producten en afval om wordt gegaan. 

Bij circulaire meubels worden afgeschreven meubels als grondstof gebruikt voor nieuwe producten. Hierdoor zijn er minder grondstoffen nodig en wordt er minder onnodig weggegooid.

Pay-per-use: alleen betalen voor wat je gebruikt

Wil je voordelig en circulair je kantoorruimte inrichten? Dan bieden wij een duurzame en passende oplossing met onze ‘pay per use’-inrichting. Met ‘pay per use’ van SKO lease je eenvoudig je kantoorinrichting voor een vaste prijs per maand.

In enkele stappen heb je een kantoorinrichting die aansluit bij jouw wensen en eisen. Bij een circulaire inrichting blijft de fabrikant eigenaar van de grondstoffen en betaal je slechts voor gebruik.

Duurzaamheidsstraat

In duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat SKO, met de ingebruikname van een eigen duurzaamheidsstraat, nog een stap verder.

De duurzaamheidsstraat is opgezet met een aantal partners, waaronder een detacheringsbureau voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen kunnen we namelijk lokale mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzetten voor de revitalisatie van meubels.

Lees hier meer over onze duurzaamheidsstraat.

Afgeschreven meubels worden als grondstof gebruikt voor nieuwe producten

Interieurmanagement

Wil je inzicht en beheer van je interieuritems verbeteren? Wij bieden hiervoor alles wat je nodig hebt. Wij combineren digitalisering, professionele faciliteiten en circulaire kennis tot een totaalpakket. 

Hierdoor kun je sturen op productstromen, materiaalstromen en verbetering van hergebruik. Interieurmanagement door SKO zorgt voor facilitaire optimalisatie, financieel rendement en circulaire verbetering.

Lees hier meer over onze intermanagement oplossing.

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking