Distributiecentrum supermarkt
SKO | Projecten | Distributiecentrum supermarkt

Distributiecentrum supermarkt

Project: Distributiecentrum supermarkt

Betreft: Totale inrichting kantoren en kleuradvies met betrekking tot de gehele ruimte, van vloer tot plafond

Ontwerpen: SKO Projectinrichting SKO ontwerpstudio

Ruimtes: Kantoren, ontmoetingsruimte, ontvangstruimte, kantine
 
Kenwoorden: Verantwoord, comfort, rustgevend, kwaliteit, functioneel, passend
 

SKO kreeg de opdracht om de complete inrichting van een nieuw distributiecentrum te verzorgen: van wanden en vloeren tot functioneel interieur. 

SKO Projectinrichting heeft tot in detail rekening gehouden met de elementen die voor het kantoor belangrijk zijn. Van ergonomische werkplekken tot functionele ontmoetingsplekken.

De volledige inrichting van het distributiecentrum van een supermarkt is uitgevoerd door SKO. Vanuit de kernwoorden verantwoord, comfort, rustgevend, kwaliteit en functioneel is een ontwerpplan opgesteld en uitgevoerd. De juiste kantoorinrichting stimuleert productief werken, een vlekkeloze samenwerking en creativiteit. 

Het idee van een fijne werkplek is meer en meer aan het verschuiven. Van een enorm open landschapskantoor of kantoortuin, naar een flexibele werkomgeving met aangepaste ruimtes voor verschillende soorten werk én ontspanning. 

Er zijn meerdere ruimtes gecreëerd om ontspannen en in stilte te werken of juist om samen te komen voor een ontmoeting of overleg. Er is gekozen voor kalme blauwtinten, die door het hele pand terug te vinden zijn. In de kantoren is gebruik gemaakt van ergonomisch meubilair, met de bekende zit-sta werkplekken. 

De keuzes voor de materialen, vormgeving, kleur, producten en functionaliteit zorgen voor een doorlopend geheel in het pand. Op deze wijze zijn de ruimtes met elkaar verbonden, rekening houdend met de wensen en eisen anno nu. 

Wil je meer informatie over onze aanpak?

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking