Siers
SKO | Projecten | Siers

Siers

Project: Siers Groep Oldenzaal

Betreft: Inrichting hoofdkantoor, waarbij nieuw- en oudbouw een harmonisch geheel worden. Advies bevat vloer, wanden, deuren, trappen, schilderwerk en raambekleding.

Ontwerpen: SKO Projectinrichting SKO ontwerpstudio

Kernwoorden: Verantwoord, duurzaam, kwaliteit, passend, dynamisch, functioneel 

Fotografie: Karlijn Bodar – Inside Interior

Het ontwerp is op basis van de laatste ontwikkelingen op kantoorgebied; ergonomisch, flexibel, akoestisch, duurzaam, circulair & modulair.

moswand-ingericht

Medewerker van Siers over het project aan het woord

Siers Groep Oldenzaal levert een compleet pakket op het gebied van de ondergrondse infra van Nederland. Ze voeren een breed scala aan projecten uit, van klein tot groot, voor gas, water, elektra, telecom en warmte.

Siers kijkt altijd naar wat er mogelijk is. Zo hebben wij dit project ook samen aangepakt. Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van de inrichting van het pand om  een nieuw fris en moderne uitstraling te creëren. Waarbij rekening is gehouden met de laatste ontwikkelingen op kantoorgebied: ergonomisch, flexibel, akoestisch, duurzaam, circulair en modulair.

Bij de realisatie hebben we het oude gedeelte laten aansluiten op de rest door gebruik te maken van kleuren en materialen die de huisstijl van Siers nog beter benadrukken. Op deze manier krijgt de inrichting een frisse en moderne uitstraling. 

De moswand waar het Siers logo terug komt is een ware eyecatcher, samen met de akoestische vilten wanden in de vergaderruimte.

Producten zijn makkelijk uit te wisselen en te combineren, omdat er rekening is gehouden met de gehele inrichting. Zo hebben we een multifunctionele ruimte gecreëerd, waarbij je snel en flexibel de ruimte anders kan inrichten. 

Ook interessant

Wil je meer informatie over onze aanpak?

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • SKO - Siers (web)-12
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, benader mij over circulair inrichten

  Ja, ik wil het 10R model downloaden

  Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking