Zitloze Werkdag 2022
SKO | Inspiratie | Zitloze Werkdag 2022

Save the date: dinsdag 14 juni

Zitloze Werkdag 2022

De Zitloze Werkdag 2022 wordt een grote beleving met unieke workshops. Vergaar nieuwe kennis over het creëren van een vitale werkvloer.

Schrijf je in voor de Zitloze Werkdag 2022

Op dinsdag 14 juni is het weer zover: de Zitloze Werkdag. Het grootste vitaliteitsevenement van Nederland, op de vitaalste plek van het land: Sportcentrum Papendal. Met elkaar gaan we de uitdaging aan om meer te bewegen en minder te zitten tijdens werktijd.

Wij doen, als partner van Sitness weer mee aan dit initiatief. Leer gedurende deze dag van wetenschappers, professionals uit de paralympische sport en het bedrijfsleven over hoe je dit aanpakt en een vitale werkvloer creëert. Een mooi divers programma en een unieke kans om sportcentrum Papendal te bezoeken. Hier moet je bij zijn!

Dit wordt het grootste vitaliteitsevenement van Nederland waarbij wij samen met partner Sitness paraat staan om jullie te helpen naar een vitalere werkomgeving!

Te veel zitten is niet gezond, maar toch doen we het. Zit jij ook de hele dag achter de laptop? Ben jij op zoek naar manieren om vitaler te werken? Schrijf jouw bedrijf dan snel in voor de Zitloze Werkdag!

Zitloze Werkdag, wat, waar en hoe?

Er vinden mooie activiteiten plaats op deze dag:

 • Workshop ‘Rolstoelbasketbal Clinic’ van TeamNL
 • Workshop ‘Inspiratiecafe voor vitaliteit’ van SKO, Flokk en Vepa
 • Workshop ‘Slaap- en herstel lessen uit de sport’ van Sam Ballak, embedded scientist fysiologie TeamNL centrum Papendal
 • Workshop: ‘Mindfullness walk’ van Mindfullness expert Kim van Keulen
 • Workshop ‘Sterker terugkeren na de pandemie’ van ArboNed
 • Workshop ‘Voeding is topsport’ van Paul Dingemans & TeamNL speler
 • Workshop ‘Mentale weerbaarheid’ van Paralympisch Kampioen Bo Kramer
 • Zitworkshop van Wessel Breeuwsma & TeamNL speler
 • Rondleiding Sportcentrum Papendal van Hosts Papendal & TeamNL Speler

De vitaliteitworkshops

Alle deelnemers van de Zitloze Werkdag kiezen twee workshops uit om te volgen op dinsdag 14 juni. Elke workshop staat in het teken van vitaliteit onderverdeeld in de thema’s bewegen, mentaliteit en voeding. Hiernaast is te zien welke workshops er allemaal gehouden worden. Ga snel naar de website van zitlozewerkdag.nl en kom erachter welke deskundigen en topsporters een workshop geven.

Welke vitaliteitsworkshop wil jij volgen op dinsdag 14 juni? Over welk onderwerp wil jij meer kennis? Laat je inspireren en sta op tegen zitten!

SKO Projectinrichting en Sitness

Sta op tegen zitten en ga voor een vitale werkvloer

Vitaliteit wordt een steeds belangrijkere factor in het (bedrijfs)leven. Zowel op kantoor als thuis zitten we meer dan ooit tevoren,  dat heeft negatieve effecten op de gezondheid. Door als partner van Basketball Experience NL mee te doen aan de de Zitloze Werkdag willen we de bewustwording en het het belang van een vitale werkomgeving onderstrepen. 

De Zitloze Werkdag 2022 wordt een grote beleving waarbij je naar huis gaat met nieuwe kennis over het creëren van een vitale werkvloer. We gaan op dinsdag 14 juni de uitdaging aan om meer te bewegen en minder te zitten tijdens ‘werktijd’.

Het project Sitness

Basketball Experience NL heeft het project Sitness opgezet. Sitness is bedoeld voor vitaliteitsmedewerkers en iedereen die in zijn of haar organisatie bezig is of interesse heeft in vitaliteit. Daaruit is het evenement ‘Zitloze Werkdag’ voortgevloeid. Het is de derde editie van de Zitloze Werkdag en dit jaar vindt het plaats op Papendal. 

Papendal is het sportcentrum van de Nederlandse topsporters. Een unieke kans, op een unieke locatie om door wetenschappers, professionals uit de paralympische sport en het bedrijfsleven geïnspireerd te worden over op vitaliteit. Beleef en leer over vitaliteit waarbij ziektepreventie centraal staat.

Professionaliteit en vitaliteit staan voorop, dus doe mee aan de Zitloze Werkdag!

Schrijf je in voor de Zitloze Werkdag op zitlozewerkdag.nl en ontdek alles over verbreed je kennis over een vitale werkvloer

 • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
 • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
 • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
 • SKO Kantoor
 • Ja, ik wil meer weten over Circulair inrichten

  Ja, ik wil meer weten over Sound Masking