Zitloze Werkdag 2022 opzet
SKO | Zitloze Werkdag 2022 opzet

Zitloze Werkdag 2022

Zit jij ook de hele dag achter de laptop? Ben jij op zoek naar manieren om vitaler te werken?

De Zitloze Werkdag 2022 wordt een grote beleving waarbij je naar huis gaat met nieuwe kennis over het creëren van een vitale werkvloer. Met elkaar gaan we op dinsdag 14 juni de uitdaging aan om meer te bewegen en minder te zitten tijdens werktijd.

Dit wordt het grootste vitaliteitsevenement van Nederland waarbij wij samen met partner Sitness paraat staan om jullie te helpen naar een vitalere werkomgeving.

 
Vanaf 1 maart gaat de inschrijving open.
Volg Sitness en zitlozewerkdag.nl voor het inschrijven en updates over het programma.

Save the date: Zitloze Werkdag 14 juni 2022

SKO Projectinrichting en Sitness

Sta op tegen zitten en ga voor een vitale werkvloer

Vitaliteit wordt een steeds belangrijkere factor in het (bedrijfs)leven. Zowel op kantoor als thuis zitten we meer dan ooit tevoren,  dat heeft negatieve effecten op de gezondheid. Door als partner van Basketball Experience NL mee te doen aan de de Zitloze Werkdag willen we de bewustwording en het het belang van een vitale werkomgeving onderstrepen. 

De Zitloze Werkdag 2022 wordt een grote beleving waarbij je naar huis gaat met nieuwe kennis over het creëren van een vitale werkvloer. We gaan op dinsdag 14 juni de uitdaging aan om meer te bewegen en minder te zitten tijdens ‘werktijd’.

Het project Sitness

Basketball Experience NL heeft het project Sitness opgezet. Sitness is bedoeld voor vitaliteitsmedewerkers en iedereen die in zijn of haar organisatie bezig is of interesse heeft in vitaliteit. Daaruit is het evenement ‘Zitloze Werkdag’ voortgevloeid. Het is de derde editie van de Zitloze Werkdag en dit jaar vindt het plaats op Papendal. 

Papendal is het sportcentrum van de Nederlandse topsporters. Een unieke kans, op een unieke locatie om door wetenschappers, professionals uit de paralympische sport en het bedrijfsleven geïnspireerd te worden over op vitaliteit. Beleef en leer over vitaliteit waarbij ziektepreventie centraal staat.

Professionaliteit en vitaliteit staan voorop, dus doe mee aan de Zitloze Werkdag!

Wil je meer informatie over de Zitloze Werkdag? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

  • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
  • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
  • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
  • SKO Kantoor
  • Ja, ik wil meer weten over Sound Masking