Inspiratiecentrum
SKO | Inspiratie | Inspiratiecentrum

Inspiratiecentrum

Bij SKO willen we dat werknemers het beste uit zichzelf halen. SKO doet dit door een inrichting te creëren die past bij het DNA van de organisatie, zodat mensen zich er prettig voelen en tot meer in staat zijn. In ons inspiratiecentrum zijn de nieuwste concepten en producten te vinden die passen bij de manier van werken anno 2022.

Ruim 2500 vierkante meter aan inspiratie en informatie is te vinden in ons vernieuwde inspiratiecentrum. Onze toonzaal in Oldenzaal is de plek om creatieve ideeën en inrichtingsconcepten zelf te ervaren. Er is veel ruimte voor innovatie en verschillende voorbeelden van “Het Nieuwe Werken” zijn hier vormgegeven: 

In ons vernieuwde inspiratiecentrum tonen we je alle oplossingen voor de werkplek van nu. We laten je zien hoe het ‘post-covid’ kantoor eruit. In ons inspiratiecentrum kun je de optimale thuiswerkplek zien en beleven. Verder kun je de de mooiste producten  bij ons vinden met betrekking tot werken, vergaderen en ontmoeten. Verder kunnen we je alles vertellen over een gezonde werkplek dat zorgt voor vitale medewerkers.

Concepten, producten en advies van deskundigen

We nodigen je van harte uit om onze nieuwste producten en concepten in ons inspiratiecentrum te bewonderen. Wij geven je graag advies op maat. Het inspiratiecentrum van SKO geeft jou de kans om sfeer te proeven bij SKO en meer te weten te komen over de laatste trends op het gebied van kantoor- en projectinrichting. 

SKO - Showroom 2022 22
SKO - Showroom 2022 32
SKO - Showroom 2022 31
SKO - Showroom 2022 30
SKO - Showroom 2022 29
SKO - Showroom 2022 28

Projectinrichting waar wij trots op zijn!

Laat je verrassen door onze adviezen en koppel deze ter plaatse aan een visuele ervaring. Daarnaast is het mogelijk in de showroom – waar een stoffen- en stalencentrum deel van uit maakt – veel producten fysiek bekijken en zelf uitproberen.

Get Fitter by SKO door het gebruik van moderne werkplekken

Wij hebben een unieke koffiebar gemaakt van oude archiefkasten!

Aanschouw onze koffiebar in ons inspiratiecentrum en schuif gezellig aan voor een heerlijke kop koffie. 

“De circulaire economie zit zo in elkaar dat producten weer hergebruikt kunnen worden of als grondstof voor nieuwe producten dienen. Dan zijn er minder grondstoffen nodig en wordt er minder onnodig weggegooid."

Robbert Nijhuis

Wil je ons inspiratiecentrum bezoeken? Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier.

  • Waterschap Zwolle SKO 05Moderna Hardenberg SKO 05
  • Turnkey-Inrichting-SKO1iStock-1139837596
  • Arco-Sketch-Vergaderstoel-SKOHAG-Futu-Mesh-Bureaustoel-SKO-06
  • SKO Kantoor
  • Ja, ik wil meer weten over Sound Masking